OM OSS

Vår kunnskap gir deg god kvalitet

Buskerud Ferdigplen AS ble etablert i 2002. Vi holder til i Drammen med kort vei til E-18. God kvalitet, riktig pris og rask levering, er noe vår sterkt økende kundekrets et godt bevis på at vi greier å overholde. Våre kunder er alt fra små hage-eiere til store entreprenører og anleggsgartnere.

Vårt hovedmarked er Buskerud, Akershus, Oslo og Vestfold, men våre gode transportforbindelser, gjør oss i stand til å levere til hele Sør-Norge også.

Vi sitter inne med solid fagkunnskap og gjør vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Selvsagt også etter en handel er vi tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål om din plen.

Buskerud Ferdigplen AS drives av Tore Horgen og Marianne Skogen. Marianne er agroteknikker i Jordbruk og hagebruk. Tore har over 30 års erfaring fra anleggsgartnerbransjen. Vår kunnskap gjør at du kan være trygg på at vårt produkt holder en høy kvalitet.

Bruksområder

Buskerud Ferdigplen er en meget slitesterk og robust plen og bruksområdene er mange; Private hager, fotballbaner/ idrettsanlegg, barnehager, næringseiendommer, parker, hus og hyttetak osv.

Levering

Vi leverer ferdigplen til både små og store kunder i Buskerud, Akershus, Oslo og Vestfold, men leverer også til hele Sør-Norge. Våre hovedområder er Drammen, Sande, Svelvik, Lier, Asker, Bærum, Oslo. Holmestrand, Tønsberg, Mjøndalen, Hokksund, Åmot, Vikersund, Hønefoss, Vestfossen og Kongsberg.

Vi har kort leveringstid. Kontakt oss gjerne på telefon 97 58 62 66 eller post@buskerudferdigplen.no.